Купуйте кухонну машину та отримуйте два набори з аксесуарами на вибір

Купуйте кухонну машину та отримуйте два набори з аксесуарами на вибір

Новорічні свята — ідеальний час потішити себе або близьких омріяною кухонною машиною для довершених десертів ☺️

 

Разом із кухонною машиною Tefal I COACH TOUCH QB951837 випікати зможе кожен, навіть якщо робить це вперше. Адже у ній є 21 автоматична програма з повним керівництвом. До того ж безліч покрокових рецептів із різних кухонь світу.

 

Купуйте кухонну машину та отримуйте два набори з аксесуарами на вибір:

- мʼясорубка та насадки для пасти;

- блендер та мініподрібнювачі;

- фуд-процесор та соковитискач для цитрусових.

 

Готуйте довершену випічку разом із кухонною машиною Tefal ♥️

 

Акція діє з 7.12.23 по 31.12.23 року на території України, окрім тимчасово окупованих територій, зон бойових дій та АР Крим.

 

У період дії акції покупці мають право придбати кухонну машину I-Coach Touch ТМ Tefal (QB951837– звичайна ціна 49 999 грн.) та два набори аксесуарів до кухонної машини ТМ Tefal за однією ціною**.

 

**Під однією ціною розуміється можливість при купівлі кухонної машини I-Coach Touch ТМ Tefal придбати на вибір два з трьох наборів аксесуарів до кухонної машини ТМ Tefal (XF650038 – звичайна ціна 3 999 грн, XF651038 – звичайна ціна 5 999 грн, XF652038 – звичайна ціна 6 299 грн) за ціною, що включає всі три товари (кухонна машина I-Coach Touch ТМ Tefal та два з обраних наборів аксесуарів, зазначених вище) за умови, що всі три товари купуються за одним фіскальним чеком. Кількість акційних товарів обмежена.

 

 

.

 

 

 

 

 
 
 

 

Як доїхати Орендарям